The 5-Second Trick For prefabrik ev fiyatları

Wiki Article

Bir telefon kadar size yakın olan prefabrik hazır ev firmamızdan ücretsiz fiyat teklifi alarak başlayabilir veya aşağıdaki farklı system ve fiyat listesini inceleyebilir ve en güzel evi dimensions sunabiliriz.

Prefabrik evler imarlı ve imarsız arsalara yapılabilir. Ancak imarı olmayan arsaya prefabrik ev yapmak için; arsanın yola cephesinin olmasına dikkat etmek gerekir.

Uygun fiyatının yanı sıra çok uzun süreli bir kullanıma olanak tanıyan kaliteli malzeme ve işçiliğiyle prefabrik konutların daha da güvenilir bir hal aldığını ifade etmek gerekiyor. Çok fazla proje sunulduğundan dolayı hayal edilen ev tasarımına ulaşmak sanılandan çOkay daha kolay oluyor.

Sevkiyatın tamamlandığı gün belirttiğiniz adreste sizi yeni yuvanıza kavuşturmak için hazır olarak bekleyen Karmod profesyonelleri, yeni evinizi hemen kurmaya başlar.

internet site linkimizden güncel kataloglarımızı inceleyebilir veya aynı site üzerinden iletişim formunu doldurarak katalog talebinde bulunabilirsiniz. Prefabrik evimi tekrar kendim boyayabilir miyim?

Yandaki odadaki sesimi duyar mı? Prefabrik evlerde olumsuzluk olarak bahsedilen ses yalıtımı aslında tercih edilen modelle ilgilidir. İç oda duvar panellerinde özel yalıtım uygulanarak tuğla gibi duvarlardan prefabrik evlere daha yüksek ses yalıtımı sağlanabilir.

Dış duvar kalınlığı ten cm, iç duvar kalınlığı olarak six cm malzeme kullanmaktayız. Duvar çanakkale prefabrik ev fiyatları panelleri arasında sixteen dansti yoğunluğundaki strafor ve çatı izolasyonu için kullanılan taş yünü bulunmaktadır. Bundan dolayı ısı ve ses izolasyonu betonarme binalara nazaran daha fazladır.

6cm iç duvar, 10cm dış duvar kalınlığı bunun yanı sıra duvarlar arası 16 dansti yoğunluklu strafor ve hava boşlukları sayesinde prefabrik evler ısı ve ses konusunda mükemmel yalıtım sağlar.

Aynı aşamada yine aynı systemın kullanımıyla çelik evin tam yapı güvenliğini sağlayan statik hesaplamalar kusursuz şekilde tamamlanmaktadır. Tam yangın güvenliği için çelik ev modeline özel elektrik tesisat projesi yine bu aşamada hazırlanmaktadır. Aynı şekilde sıhhi ve atık su tesisat projeleri de modele özel tekirdağ prefabrik ev tasarımla ortaya konulmaktadır.

Hayalinizdeki evi paylaşarak ona en uygun modeli bulabilirsiniz. İki katlı betonarme evim var. Onun üzerine yeni prefabrik ev yaptırabilir miyim?

Prefabrik evler, yangın güvenliği ve izolasyon konusunda tekirdağ prefabrik ev fiyatları yüksek standartlarda inşa edilir. Evler genellikle yangına dayanıklı malzemelerle inşa edilir ve gerekli izolasyonu sağlamak için özel malzemeler çanakkale prefabrik ev kullanılır.

Prefabrik evlere ekstra kat eklenebiliyor. Evinizin boyutunu büyütmenin kolay ve uygun maliyetli bir yolu olarak karşımıza çıkmakta. Ancak yapacağınız ek katın alanı, prefabrik evinizin alanına ve yapısına bağlıdır.

Karmod prefabrik evleri dimensions en yakın satış ofislerimizin bahçesinde yer alan teşhir evlerinde yakından görerek inceleyerek detaylı bilgi alabilirsiniz. Karmod satış ofisleri; İstanbul Avrupa ve Anadolu yakası ile, Ankara, Antalya ve Bursa’da yer almaktadır. Bunun dışında Türkiye genelinde oldukça yaygın kullanıma sahip Karmod prefabrik evleri bulunduğunuz ilde de görmeniz mümkün olabilmektedir.

Konforlu bir kullanım sağlayan tek katlı prefabrik evler dimension bir evden ne beklediğinize bağlı olarak dış cephe tekirdağ prefabrik ev fiyatları tasarımından iç yerleşimine kadar her şeyi beklentileriniz doğrultusunda sunuyor.

Report this wiki page